Skip links

Graphic Design. Logo-uriBannereFlyereCărți de vizită

Aveți nevoie de un Graphic Design premium și creativ?

Faceți-vă afacerea vizibilă in mediul online.

Graphic Design by WSite.

In primul rând Graphic Design constă în crearea conținutului vizual pentru a comunica mesajele brandului. Aceste mesaje au rolul de a transmite publicului informații esențiale despre companie. O identitate vizuală a unui brand combină totalitatea elementelor și a materialelor grafice care reprezintă compania, pornind de la logo, cărți de vizită, mape, pliante, broșuri, plicuri, bannere plus multe altele.

Designul grafic devine din ce în ce mai important în marketingul și vânzările atât ale companiilor, cât și ale produselor. Vizualizați portofoliul nostru de design grafic pentru a afla mai multe despre lucrările de design grafic pe care le-am finalizat. Serviciile noastre acordă prioritate experienței utilizatorului și creează un produs final premium și unic pe care îl puteți arăta cu mândrie.

Graphic Design – Servicii

Graphic Design cu un impact vizual WOW.

Logo Design

Creăm un logo-uri unice si premium cu un design personalizat pentru a vă ajuta să deveniți mai renumiți pe piață.

Bannere

Doriți ca publicitatea online să fie cât mai eficientă? Aveți nevoie de bannere profesionale cu un design atractiv.

Cărți de vizită

Cartea de vizită vorbește despre personalitatea ta și reprezintă un mare factor profesionalism la o intâlinire.

Flyere

Aceste materiale sunt eficiente dacă atrag atenția consumatorilor. Creăm Flyerele ideale pentru tine!.

Brosuri

Te ajutăm să iți promovezi activitatea cu broșura ideală, unică și creativă. Creăm Broșura sau Catalogul ideal pentru tine!

Design Ambalaje

Dacă dorești sa atragi ateția consumatorului asupra produsului tău, noi iți creăm ambalajul perfect, unic, și modern.

Portofoliu

Ultimele Proiecte

Întrebări și răspunsuri

Tarife Grafice

Vedeți câteva intrebări care ne-au fost adresate de-al lungul timpului și răspunsurile lor.

Costul design-ului unei cărți de vizită este de 50 Euro. Timp de lucru: două până la trei zile. Livrare în format vectorial .ai, .eps, cu opțiuni de export jpg și pdf. Se vor face 2 sugestii grafice, cu posibile ajustări, până când veți ajunge la o decizie finală.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă doriți mai multe informații despre designul cărților de vizită.

Costul design-ului creări unui banner este de 35 Euro. Timp de lucru: două până la trei zile. Dimensiunea banner-ului va fi sugerata de dvs. Livrare va fi în format vectorial .ai, .eps, cu opțiuni de export jpg și pdf. Se va face o sugestie de banner, cu posibile ajustări, până când veți ajunge la o decizie finală.

Costul design-ului creări unui flyer este de 40 Euro. Timp de lucru: două până la trei zile. Dimensiunea flyer-ului va fi sugerata de dvs. Livrare va fi în format vectorial .ai, .eps, cu opțiuni de export jpg și pdf. Se va face o sugestie de flyer, cu posibile ajustări, până când veți ajunge la o decizie finală.

Costul design-ului creări unui flyer va fi estimat in funcție de numărul de pagini dorit. Dimensiunea brosurii va fi in format A4, A5 sau orice alt format doriți. Livrare va fi în format vectorial .ai, .eps, cu opțiuni de export jpg și pdf.