Skip links

Întrebări frecvente

Intrebari si Raspunsuri (FAQ)

Mai jos puteți găsi răspunsuri la întrebările frecvente ce ne-au fost adresate în timp.

Întrebări Frecvente

După multe teste efectuate pe platforme am ajuns la concluzia ca doar WordPress ne permite super-optimizarea website-ului astfel încât sa atingem cel mai înalt nivel de performanță cerut de Google/Facebook și în același timp să oferim toate funcționalitățile pentru a fi un produs complet.

Orice lucru care implică o muncă de calitate va implica un anumit cost. Prețul creării unui magazin online începe de la 500 de euro și poate crește în funcție de nevoile clientului / companiei.

În funcție de complexitate si cerințele clientului acesta poate fi gata într-un termen de 7 până la 21 de zile lucrătoare.
Ne dăm tot interesul pentru orice proiect să fie cel mai bun , pentru că ne interesează să vă oferim ceva de calitate care să aducă rezultate… și să ne asigurăm că vei recomanda WSite mai departe.

Dacă nu ești mulțumit nu vei fi nevoit să plătești ! Noi vă vom oferi mentenanța 24/7. Dacă doriți suport și mentenanță, deși perioada de oferită de noi in oferta a expirat noi vă vom ajuta in schimbul unui abonament lunar  de administrare site care il găsiți aici .
Noi vă oferim astfel de serviciu în efortul de a evita astfel de circumstanțe.

Desigur. Dupa finalizarea proiectului vom face o ședință de 1-2 ore în care îți vom arata cum să faceți modificări in magazinul online și cum să il administrați.
Da! În primul rând, vom semna un contract care va acoperi toate nevoile proiectului despre care am discutat anterior. Veți primi o factură pentru plata în avans prin e-mail după semnarea contractului.

Orice lucru care implică o muncă de calitate va implica un anumit cost. Prețul creării unui site web poate începe de obicei de la 300 de euro și poate crește în funcție de nevoile clientului / companiei.

În funcție de complexitate si cerințele clientului acesta poate fi gata în termen de 7 până la 20 de zile lucratoare.

Desigur, vei avea acces 100% la tot site-ul si vei putea crea sau edita cu ușurință: paginile, articolele de pe blog, culori, imagini, texte, etc.

- Prioritate în finalizarea task-urilor
- Un tarif orar mai mic pe ora, deoarece ora de administrare in afara unui plan de administrare este de 30 Euro / ORA

Desigur, dacă site-ul dvs. se este pe platforma WordPress va putem ajuta cu tot ce doriti . Va putem ajuta si cu SEO. Daca nu stiti ce este seo vedeti acest articol.

Cele 6 ore ar trebui să fie suficiente pentru un site web general, fie că este vorba de un site ecommerce ( magazin online ) sau un site de prezentare. Dacă orele sunt depășite, trebuie să plătiți pur și simplu diferența de 30 EURO / ora.

Factura va fi creată în ultima zi lucrătoare a fiecărei luni, cu o perioadă de plată de 10 zile.
În primul rând, vom semna un contract care descrie toate cerințele și actualizările dvs. lunare. Factura fiecărei luni vă va fi trimisă prin e-mail la sfârșitul lunii.

SEO înseamnă Search Engine Optimization ( optimizare pt. motor de căutare) , și presupune îmbunătățirea unui site web în funcție de cele peste 150 de criterii pe care Google le folosește pentru a prezenta rezultate pe baza căutării utilizatorului.

De regula, rezultatele devin vizibile dupa 5 - 6 luni, însă SEO este un proces continuu, optimizarea neoprindu-se nici măcar atunci cand site-ul ajunge pe prima pagina. Odată obținuta o pozitie fruntasă, continuitatea este esențială pentru menținerea ei.

Ce ne diferențiază de alte agenții de marketing online este, cu siguranță faptul că oferim rezultate vizibile și transparente. Rapoartele lunare reflectă întru totul, nu doar munca pe care o investim în proiectul tău.

Asistență

Toate problemele/întrebările se rezolvă repede printr-o comunicare eficientă.

Chat Online

Nu ezitați să contactați prin chat online pentru asistență suplimentară.

Dreapta Jos

Trimite un Email

Nu ezitați să contactați prin email pentru orice nelămurire.

info@wsite.ro

Sună-ne

Nu ezitați să contactați prin telefon pentru asistență suplimentară.

+ 40749 948 260